scale

Enostavno pritisnite na gumb »Tara«, da tehtnico ponastavite na začetno vrednost vsakič, ko želite dodati ali stehtati novo sestavino. Z novim modelom TM5 lahko sedaj tehtnico uporabljate tudi med delovanjem motorja pri nizkih hitrostih, kar pomeni, da med vašim delom sedaj lahko dodajate tudi dodatne sestavine. Nobene potrebe ni, da bi z delom prekinili, tako da je še lažje kuhati s tolikšno natančnostjo, kot vam ustreza.

Pri vsakodnevni uporabi v kuhinji se to izraža v smislu enostavnosti, hitrosti in ene naprave na delovnem pultu manj. Nobene potrebe ni, da bi za tehtanje sestavin morali uporabiti ločeno tehtnico ali drugo posodo – kaj šele da bi jo pomivali! Korak kuhanja lahko celo zaustavite, nato stehtate več sestavin in potem ponovno nadaljujete s kuhanjem, pri čemer si vaš Thermomix zapomni, do katerega koraka kuhanja je prišel in ga nato tudi dokonča.

Pri izboru Thermomix-ovih® možnosti za vodeno kuhanje, vgrajena tehtnica pomeni, da je sedaj še lažje slediti receptom, s katerimi boste prišli do popolnih rezultatov.

top