col_img_4_3_Bimby_Thermomix_Side_Left_Down_reflex_Ta neverjetna Thermomix-ova® raznolikost je že od zmeraj odsevala njegovo pametno in inovativno oblikovanje ter pozornost, namenjeno podrobnostim. Z modelom TM5 smo ponovno izumili enostavnost.

Zadnja različica Thermomix-a® z inovativnim zaslonom na dotik, ki nudi tako smernice za recepte kot tudi preproste nadzorne funkcije za upravljanje njegovih številnih funkcij z enim samim dotikom prsta, ponese ta kuhinjski aparat v digitalno dobo. Še ena pametna funkcija je na voljo, v obliki pametnih čipov s kuharskimi recepti, ki so pametne, izmenljive enote za shranjevanje in ki vsebujejo zbirko sijajnih receptov v digitalni obliki, s katerimi lahko pregledujete recepte in jim sledite korak za korakom na vašem Thermomix-ovem® zaslonu.

Thermomix prav tako vsebuje inovativne funkcije, kot so zaklepna držala pokrova, ki med delovanjem olajšajo odpiranje in zapiranje pokrova ter nudijo elektronsko zaščito motorja, ki ščiti pred prekomernim pregrevanjem. Thermomix® ima obenem tudi funkcijo edinstvenega nadzora nad temperaturo, ki zagotavlja, da je hrana vsakič skuhana do popolnosti.

Z vsemi temi inovativnimi in praktičnimi funkcijami skupaj z energijsko učinkovitostjo, ki je vodilna v tej industriji, postane Thermomix® nesporni prvak v kuhinji!

top