csm_col3-4_overlay_Family_Shooting-84_e1dc3f7c70

Vsi vemo, da je priprava naših lastnih jedi odličen način, da se prepričamo, da uživamo živila višje kakovosti z manj dodatkov ali konzervansov. Bolj sveža hrana prav tako vsebuje večjo količino hranljivih snovi, ki jih vsi potrebujemo, da ostanemo zdravi. Kljub temu pa je zaradi delovnega načina življenja včasih težko najti čas za kuhanje, kot bi si sicer želeli.

Thermomix® pomaga te probleme razrešiti s hitro in enostavno pripravo okusne in sveže hrane –zlasti z domiselnimi funkcijami, kot je funkcija za vodeno kuhanje, ki razbremeni stres pri kuhanju. Thermomix® prav tako omogoča nežno segrevanje na nižjih temperaturah in nenehno meša celo med kuhanjem. Ko hrano kuhate v mešalni skledi ali pa v Varoma posodi sestavine pripravljate na sopari, hrana zadrži več hranil, barve in okusa, in s tem, ko določite stopnjo temperature, ste lahko prepričani, da ne boste nikoli več ničesar pregreli. In seveda, Thermomix® ima funkcijo za močno blendanje, ki vam daje popoln nadzor nad teksturo, uživanje svežih sadnih napitkov pa je sama definicija enostavnega.

Thermomix® je več kot le enostavno kuhanje. Prav tako vam prinaša cel svet čudovitih receptov, zaradi katerih uživanje bolj zdrave hrane postane še bolj enostavno. Pri ustvarjanju naših receptov smo imeli v mislih pripravo jedi z veliko okusa, obenem pa vam tudi dajemo jasne in praktične informacije o hranilnih vrednostih. Te informacije vam bodo pomagale pri sprejemanju osveščenih odločitev, ki bodo zadovoljevale vaše prehranske cilje in prednosti – bodisi da gre za željo izgubiti kilograme ali pa pripraviti odlično hrano, ki je varna za osebe z alergijami ali netoleranco na hrano.

S Thermomix-om®postane priprava boljše in pametnejše hrane za vas in vašo družino veliko bolj enostavna.

top