En sam kuhinjski aparat opravi vse!

Thermomix-Explosion-withFood_v2_newTMpart-hpr

Tehtnice, blender, procesor hrane, aparat za pripravo kruha, počasni kuhalnik, soparnik, mlinček za kavo, blender za pripravo smutijev … in še bi lahko naštevali! Povprečno gospodinjstvo za vse te kuhinjske aparate lahko porabi kar 1000 evrov.

Thermomix® opravlja funkcije več kot dvanajstih kuhinjskih aparatov, kar ne da samo prihrani nujno potrebno kuhinjsko površino in omarice, temveč tudi pomeni,  da ni več potrebe, da bi kupovali številne – pogosto drage – kuhinjske pripomočke.

Vaš Thermomix® vse opravi v eni sami kompaktni enoti z manj stroškov in izjemno kakovostjo.

Prihranite številne obiske samopostrežnih trgovin in vsakič privarčujte s pripravo vaših lastnih juh, kruha, omak, smutijev in celo hrane za dojenčke. Kuhanje s Thermomix-om® pomaga zmanjšati odpadke hrane in zmanjšati nakupe dragih, v naprej pripravljenih jedi.

Varčen in ekološki

S tem, ko boste zmanjševali uporabo pečice ali kuhinjske plošče in izvajali opravila z večfunkcijskim aparatom v enem, boste zniževali stroške porabe energije in zmanjšali vaš ogljični odtis, saj Thermomix® pri pripravi hrane in kuhanju uporablja le minimalno količino energije.

top