Ustvarjalno kuhanje s Thermomix-om®

Style: "Neutral"

Ali se doma izogibate pripravi nekaterih jedi, ker zahtevajo veliko časa ali pa so morebiti zahtevne za pripravo? Ali pa ste dober kuhar, ki bi želel pogostiti na lažji način ali pa dodati posebno jed na svoj jedilnik? Ali pa ste poklicni kuhar, ki bi v kuhinji želel postati še bolj ustvarjalen in najti čas za eksperimentiranje z novimi sestavinami in načini kuhanja?

Karkoli želite doseči, vas bo Thermomix® navduševal, da boste postali še bolj ustvarjalni, saj vam bo dal več časa in vam vlil zaupanje, da poskusite nekaj novega.

Številni Thermomix-ovi® uporabniki vam bodo povedali, da nič več ne kupujejo v naprej pripravljenega kruha, kozarcev z omakami, marmeladami ali indijskimi čatniji. Vse te stvari z lahkoto pripravite doma z vašim Thermomix-om® ne da bi vam bilo treba iti v samopostrežno trgovino.

Thermomix® vas lahko navduši, da boste v 15 minutah ustvarili marmelado zgolj iz nekaj preostalih jagod. Thermomix® lahko skuha popoln obrok z dušenim piščancem v 40 minutah. Obstaja recept, ki vam je v izziv, kot je rižota, ki jo je tako enostavno pripraviti v Thermomix-u®, da boste postali samozavestni in nato pripravljali različne rižote vsak teden. Morda nikoli nimate časa, da bi pripravili torto, nato pa boste odkrili, da je v Thermomix-u® korenčkovo torto mogoče pripraviti v 20 sekundah!

Ko boste s Thermomix-om ® postali ustvarjalni, obstaja velik vir Thermomix-ovih ® receptov na spletu, v kuharicah ali v čipih s kuharskimi recepti, in da bi življenje še bolj olajšali za vas, lahko uporabite funkcijo za vodeno kuhanje, s pomočjo katere vam bo Thermomix® vsakič pomagal doseči popolne rezulate.

.

top