touch-screen2

Če ste se odločili za ročno kuhanje, lahko nastavite hitrost in časovno stikalo ter pustite, da Thermomix® sam dokonča opravilo. Zvočni signal naprave vam bo sporočil, kdaj se je časovno nastavljena funkcija iztekla. Thermomix® ima enostaven vmesnik, ki lahko dobro služi tudi bolj tehnično-usmerjenemu kuharju, saj zagotavlja zelo natančen nadzor nad temperaturo in nad delovanjem hitrosti za doseganje vrhunske natančnosti pri kuhanju.

Pri delu v kuhinji boste prav tako odkrili, da so priročne funkcije prihranka časa vgrajene v vaš Thermomix®. Senzorji samodejno nadzirajo temperaturo kuhanja ob konstantnem in enakomernem segrevanju, s čimer postane priprava prefinjenih jedi enostavna in povsem brez truda. Obstaja celo funkcija za samočiščenje, ki vam po pripravljeni jedi pomaga oprati mešalno posodo.

Kljub njegovim večunkcionalnim zmogljivostim, je Thermomix® izjemno preprost za uporabo in vedno znova prinaša popolnoma dosledne rezultate. Z njegovimi izjemno natančnimi nastavitvami časa in temperature ter natančnim in intuitivnim nadzorom ste lahko prepričani, da bo Thermomix® opravil svojo nalogo, medtem ko se vi lahko osredotočate na to, kaj narediti s časom, ki ste ga pravkar prihranili.

Thermomix® ima edinstveno funkcijo za vodeno kuhanje, ki predstavlja našo inovacijo za doseganje zanesljivih receptov in ki nudi lahkotnost kuhanja brez primere celo pri bolj prefinjenih jedeh. Thermomix® se ponaša s svetlim barvnim zaslonom na dotik, ki vas bo vodil po receptih korak za korakom. Enostavno sledite navodilom in dodajte sestavine, ko vas pozove – vaš Thermomix® jih bo za vas stehtal, nastavil temperaturo in čas ter vam povedal, kdaj morate pri naslednjem koraku dodati več sestavin. Resnično ne bi moglo biti lažje.

top