HITRA IN ENOSTAVNA UPORABA

Thermomix® je močen in vsestranski aparat, ki pomaga prihraniti čas in avtomatizirati velik del procesa kuhanja, posebno z možnostjo vodenega kuhanja za doseganje zanesljivih receptov. Njegovo pametno oblikovanje pomeni, da je enostaven za uporabo in vključuje enostaven vmesnik z zaslonom na dotik, da boste imeli natančen nadzor na dosegu vaše roke. (Več o tem).

NE PRENEHA NAVDUŠEVATI

Thermomix® vas bo navdušil, da boste preizkusili nove recepte, in celo izurjeni kuharji bodo spoznali, da s Thermomix-om® lahko postanejo še veliko bolj ustvarjalni. Zahtevni recepti lahko tako postanejo povsem enostavni, Thermomix® pa vam bo podaril še več časa, ki ga boste lahko porabili za dodatno piko na i k vaši posebni jedi!

Sveža, okusna in zdrava hrana

Odkrijte, kako vam lahko Thermomix® pomaga skuhati sestavine na bolj nežen način, s katerim boste pripravili bolj sveže in zdrave jedi. Prav tako obstaja na tisoče okusnih Thermomix-ovih® receptov, s katerimi je lahko zadostiti posebnim prehranjevalnim zahtevam, kot so alergije, ali slediti prehranjevalnemu režimu, ki pripomore k bolj zdravemu življenjskemu slogu.

PRIHRANITE DENAR

En sam Thermomix® nadomešča številne drage kuhinjske aparate in vam pomaga varčevati z energijo, saj zmanjšuje čas kuhanja. Ko z njim lahko na hiter in enostaven način pripravite odlično hrano in kakovost hrane na nivoju restavracije kar doma, lahko prenehate tratiti denar za nakupe hrane za s seboj ter za že pripravljene jedi in omake.

VORWERK KAKOVOST

Zahvaljujoč Vorwerkovi legendarni kakovosti in standardom zanesljivosti je vsak Thermomix® natančno izdelan in oblikovan za vsakdanjo rabo.

top