Family_Shooting-003-hpr

Z odobrenimi Thermomix-ovimi® recepti lahko na enostaven način odkrivate ogromno vrsto jedi, kjer se priprava celo najbolj prefinjenih receptov poenostavi na enostavne korake, ki jim z lahkoto lahko sledite in ki vas bodo vedno pripeljali do odličnih rezultatov. S celostnim barvnim zaslonom na dotik, vodeno kuhanje s Thermomix-om® sedaj postane še bolj enostavno. Ta edinstvena funkcija vas bo vodila korak za korakom skozi recepte in obenem za vas nastavila čas in temperaturo priprave. Ni vam treba storiti več, kot slediti korakom in dodati sestavine.

Če imate pri vašem kuhanju strah pred eksperimentiranjem, ker nimate vse potrebne opreme, je  Thermomix® popolna izbira za vas. Združuje dvanajst različnih funkcij v enem za uporabo enostavnem aparatu, zato so nakupi več posameznih kuhinjskih pripomočkov in dragih kuhinjskih aparatov povsem odveč.

Sedaj lahko z večjo brezkrbnostjo ustvarjate okusne in zdrave obroke od samega začetka in odkrivate svobodo in navdušenje pri doma pripravljeni sveži in okusni hrani.

Thermomix® nudi pametno kuhanje za boljše življenje, a nam ni treba zgolj verjeti na besedo. Za milijone zadovoljnih uporabnikov po svetu, ki imajo izkušnjo z njim, Thermomix® predstavlja rešitev za bolj enostaven in pametnejši pristop h kuhanju.

top