col_img_4_3_Family_Shooting-085

Bodisi da je vaša družina velika ali majhna, stara ali mlada, se ponavadi veliko dogaja, tako da je lahko prava bitka najti čas za pripravo doma pripravljenih jedi. Kot starši ste se verjetno že izurili na sočasno izvrševanje več opravil hkrati, a dodaten par rok vedno pride prav. To je razlog, da je Thermomix® rešitev za zaposlene starše, ki želijo prinesti ljubezen do dobre hrane nazaj v svoj dom.

Thermomix® vam omogoča, da hitro in brez truda pripravite kakovostne jedi, v katerih bo uživala vsa družina. In samo zato, ker gre za hitrejši način priprave hrane, to ne pomeni, da hrana ni bolj zdrava. Thermomix® vam pomaga kuhati živila na bolj nežen način, saj vam pomaga ohraniti njihove bistvene hranljive snovi, na zaslonu pa lahko celo vidite prikaz informacije o hranilni vrednosti za vsak recept.

Čaka vas cel svet vznemirljive hrane, ki ga lahko odkrijete s Thermomix-ovimi® kuharicami. Izbirate lahko med več kot sto predjedmi, glavnimi jedmi in sladicami. Obstaja tudi veliko jedi tipa vse v enem, ki vam omogočajo kuhanje v treh plasteh hkrati, kot je riž, zelenjava in na sopari pripravljena riba ali piščanec. Večplastno kuhanje pomeni, da je celotna jed lahko pripravljena v 20-ih do 30-ih minutah, medtem ko več kakovostnega časa lahko preživite z vašo družino.

Sedaj se lahko poslovite od dragih v naprej pripravljenih jedi in začnete pripravljati sveže, okusne in zdrave obroke, ki jih bo oboževala vaša družina.

Thermomix® nudi pametno kuhanje za boljše življenje, a nam ni treba zgolj verjeti na besedo. Na milijone zadovoljnih uporabnikov po svetu ve, da predstavlja Thermomix® prihodnost kuhanja. Pridužite se tej vedno večji skupnosti in okusite razliko!

top