col_img_4_3_Singles-010

Zaradi hitrega načina življenja je težko najti čas za bolj prefinjene stvari v življenju, kot je odlična hrana, na primer. Oziroma tako bi bilo brez Thermomix-a®, ki vam daje možnost, da na bogat način živite svoje gurmanske ambicije tudi takrat, ko nimate veliko časa.

Čas je, da se odpoveste naročanju jedi za s seboj in ugotovite, kaj vse lahko dosežete v kuhinji. Thermomix-ovi® recepti omogočajo, da lahko na enostaven način odkrivate ogromno vrsto jedi, kjer se priprava celo najbolj zahtevnih receptov poenostavi na enostavne korake, ki jim z lahkoto lahko sledite in ki vas bodo vedno pripeljali do odličnih rezultatov v najkrajšem možnem času. S celostnim barvnim zaslonom na dotik, vam Thermomix® nudi funkcijo vodenega kuhanja, ki vas bo vodila korak za korakom skozi recepte ter bo obenem za vas nastavila čas in temperaturo priprave. Ni vam treba storiti več, kot slediti korakom, dodati sestavine in v nekaj minutah boste imeli pred seboj okusno jed.

Sedaj lahko z večjo brezkrbnostjo ustvarjate okusne in zdrave obroke od samega začetka, sebi pa podarite več časa za vse ostalo na vašem seznamu opravil.

top