fresh-delicious2Za razliko od tradicionalnega kuhanja na kuhalni plošči, Thermomix® zagotavlja natančno in konstantno temperaturo, ki se samodejno ureja in enostavno prilagodi z uporabo izbirnega gumba za nastavitev temperature in zaslona na dotik. Segrevanje, gretje, kuhanje ali praženje v mešalni posodi s pomočjo nadzornih funkcij na dosegu roke vam vsakič omogoča doseči popolne rezultate.

Če želite pripravljati preprosto domačo hrano ali kuhinjo za sladokusce, obstaja dobesedno na tisoče receptov, ki so vam na voljo, da obstoječe jedi prilagodite kuhanju s Thermomix-om®. Kljub temu da enkrat, ko začnete razmišljati v načinu Thermomix®, še obstajajo neskončne možnosti, da vaše lastne recepte tudi prilagodite.

Na primer, Thermomix® ima zmožnost sekljanja, segrevanja in blendanja, vse v eni posodi, kar pomeni, da lahko hitro pripravite kremne juhe iz nekaj svežih sestavin – za svileno gladko piko na i zgolj en hiter miks ob koncu kuhanja. Ali če želite obdržati teksturo pri enolončnicah ali jedeh, ki vsebujejo koščke, lahko spremenite smer vrtenja rezila in jih sesekljate s hrbtnim delom rezila

 

top