Varoma posoda
Thermomix-ova® Varoma posoda je čudovit pripomoček, ki je nepogrešljiv v vsaki kuhinji, saj nudi bolj nežen in enostaven način za popolno pripravo svežih sestavin na sopari.
Mešalna posoda
Thermomix® vsebuje mešalno posodo iz trajno nerjavečega jekla, ki vsebuje več, kot je dejansko vidno očem.
Čipi s kuharskimi recepti
Čipi s kuharskimi recepti prinesejo svet hrane prav v vaš Thermomix.
Pokrov za mešalno posodo
Thermomix-ov® pokrov ni le sestavni del vgrajenih varnostnih ukrepov, temveč tudi sam pozna nekatere pametne funkcije uporabe.
Sistem segrevanja
Vorwerk-ovi inženirji si prizadevajo doseči in ohraniti najvišje standarde učinkovitosti pri vseh vidikih uporabe in delovanja Thermomix-a.
Tehtnica
Ko sta natančnost in točnost potrebna za izboljšanje recepta, vas Thermomix® ne bo razočaral, zahvaljujoč njegovi vgrajeni digitalni tehtnici.
Rezilo
Rezilo predstavlja osrednji del Thermomix-a®. Z njim lahko učinkovito režete in sekljate, kakor tudi nežno mešate in gnetete.
Košarica za počasno kuhanje
Hrana, ki jo pripravljate v košarici za počasno kuhanje, je zaščitena pred vrtljivim nožem, kar nudi popolno kuhanje na sopari ali v vreli vodi.
Lopatica za mešanje
Zasnovana tako, da se dovršeno uporablja pri delu s Thermomix-ovo® mešano posodo, lopatica za mešanje ponazarja naše načelo pametnega oblikovanja celo v najmanjših podrobnostih.
Metlica za stepanje (metulj)
Metlica za stepanje (metulj) je kot nalašč za pripravo omak in mousse-ov, stepanje beljakov in krem ali pa pripravo vašega priljubljenega masla.
Merilni lonček
Merilni lonček je še ena izmed pametnih Vorwerk-ovih oblikovalskih rešitev za model TM5.

 

col_img_4_3_Bimby_Thermomix_Side_Left_Down_reflex_

Thermomix® združuje dvanajst kuhinjskih aparatov v enem s pomočjo funkcij, ki vključujejo tehtanje, mešanje, sekljanje, mletje, gnetenje, blendanje, kuhanje na sopari, kuhanje, stepanje, natančno segrevanje, vmešavanje in emulgiranje.

Z novim Thermomix-om® s čudovitim barvnim zaslonom na dotik kuhinja vstopi v digitalno dobo. Navodilom za uporabo receptov lahko sledite na zaslonu, tako, da uporabite pameten čip za kuharske recepte in funkcijo za vodeno kuhanje. Ta inovacija vas bo vodila korak za korakom skozi recepte, prikazane na desni strani zaslona na vašem Thermomix-u®. Ti recepti so bili ustvarjeni po meri tako, da popolnoma ustrezajo delu z aparatom – vse, kar morate storiti, je, da dodate sestavine, vaš Thermomix® pa bo za vas nastavil temperaturo in čas priprave. To je enostavna in hitra alternativa, ki pozdravlja zmožnost, da katero koli funkcijo lahko izvedete ročno, in vam obenem omogoča, da kuhate na vam lasten način.

Kljub številnim izbiram in možnostim pa je zahvaljujoč intuitivnemu vmesniku in zaslonu na dotik vse tako enostavno in lažje nadzorovati. Z enim samim zaslonom in enim samim izbirnim stikalom lahko naredite vse. Preprostost je bila ponovno odkrita.

 

 

 

 

 

 

top