KAJ JE MOGOČE OPRAVITI S THERMOMIX-OM?

Thermomix združuje funkcije več kot dvanajst kuhinjskih aparatov v eni sami za čiščenje enostavni kompaktni enoti. Ta omogoča tehtanje, mešanje, sesekljanje, mletje, gnetenje, blendanje, stepanje, emulgiranje, segrevanje, kuhanje na sopari, kuhanje in vmešavanje. Bodisi da pripravljate dnevne obroke za družino, sebi pripravite občasen prigrizek ali pa goste razvajate z imenitnimi recepti− s Thermomix-om lahko opravite, kot bi trenil. To obsega enostavno kuhanje jajc in pripravo solatnih prelivov ter pesto omak, na sopari pripravljeno ribo, pripravo rižote in sladoleda. Prav tako se ga lahko uporablja za drobljenje ledu, za pripravo različnih tort ter blendanje osvežilnih smutijev in mlečnih napitkov. To je razlog, zakaj ima Thermomix pet milijonov navdušenih uporabnikov in je najbolj priljubljen procesor hrane svoje vrste na svetu.
KAKO KUHATI S THERMOMIX-OM?

TZ njim lahko kuhate zelo hitro in zelo enostavno. Koncept Thermomix-a temelji na popolnoma dopolnjujoči kombinaciji zanesljive pametne tehnologije kuhanja in prirejenih receptih, ki so prilagojeni za pripravo v Thermomix-u in vedno znova zagotovljajo popolne rezultate. Lahko sledite navodilom in količinam na zaslonu ali pa se obrnete na stotine receptov na spletu ali v Thermomix-ovih kuharskih knjigah in glasilih,  oziroma svoje najljubše recepte lahko tudi prilagodite.

KAJ JE TAKO POSEBNEGA PRI KUHANJU S THERMOMIX-OM?

Thermomix-ova iznajdba pred 50 leti je bila revolucija – procesor hrane, ki je skupaj združil skoraj vsak korak v procesu priprave hrane in kuhanja. Thermomix nudi dodaten par rok v več milijonih kuhinj in našim strankam pomaga pripravljati hranljive in zdrave jedi, na hiter in enostaven način.

Lokalni predstavniki Thermomix-ovim kupcem nudijo osebno podporo in natančno predstavitev vseh funkcij pred nakupom. Po nakupu njihovega Thermomix-a pa kupci še naprej prejemajo individualno podporo, imajo veliko možnosti, da svoje zapiske primerjajo s strokovnjaki in sebi podobno mislečimi ter da znajo poiskati informacije, ideje in koristne nasvete. Danes je Thermomix napredoval v digitalni svet skupaj z recepti, ki so na voljo na čipu s kuharskimi recepti in edinstveno funkcijo vodenega kuhanja.

ALI POTREBUJEM DODATNE PRIPOMOČKE?

Vaš Thermomix vključuje popoln set dodatkov. Ti dodatki vključujejo nastavek imenovan Varoma posoda, namenjeno za kuhanje na sopari, ki omogoča, da se hranilne snovi v svežih sestavinah lahko ohranijo in kuhanje jedi z nizko vsebnostjo maščob. Priložena je košarica za počasno kuhanje prilog, kot so riž, krompir ali zelenjava, oziroma je namenjena precejanju sadnih sokov. Metlico za  stepanje (metulj) se da enostavno pritrditi na rezilo in jo uporabljati za ustvarjanje rahlih puhastih tekstur – pene mousse, stepene smetane in beljakov. Priložena je tudi Thermomix-ova lopatica za mešanje. Poleg tega za uporabo celetnega niza funkcij niso potrebni nikakršni dodatni posamezni deli. Thermomix je zasnovan kakovostno in učinkovito − celo tesnilni pokrovček na pokrovu mešalne posode se da uporabljati kot merilni lonček!
KJE LAHKO NAJDEM RECEPTE ZA THERMOMIX?

Thermomix-ovi kupci uporabljajo edinstvene, celovite in raznolike zbirke receptov. Širok izbor receptov lahko najdete v naših Thermomix-ovih kuharskih knjigah in na čipih s kuharskimi recepti.
ZA KOGA JE BIL THERMOMIX IZDELAN?

Thermomix je idealna rešitev za vsak življenjski stil. Zahvaljujoč njegovi vsestranskosti in številnim kuharskim aplikacijam se ga lahko uporablja na številne načine.

Za starše, ki vsak dan kuhajo zase in za svoje družine, je to hiter in enostaven kuhinjski pomočnik, ki jim prihrani čas in pomaga pripravljati sveže in zdrave obroke. Začetnikom v kuhinji bo koristilo, da lahko delujejo neodvisno in se kuhanje poenostavi s pomočjo zanesljivih receptov in funkcijo vodenega kuhanja.

Kar nekaj uporabnikov je kot ljubiteljskih kuharjev preraslo v pametne gostitelje po zaslugi Thermomix-a. Strastni kuharji, za katere je kuhanje konjiček, pa prav tako dobijo navdih v različnih kulinaričnih dobrotah, ki so v ponudbi, in pogosto sami začnejo eksperimentirati s Thermomix-om, da bi odkrili povsem nove jedi. Tudi poklicni kuharji in kuharji sladokusci, ki so odvisni od odličnih rezultatov, Thermomix-u zaupajo.

KAKO ZAHTEVNO JE ČIŠČENJE THERMOMIX-A?

Čiščenje Thermomix-a po kuhanju je zelo enostavno. Če so na njem ostanki hrane, v skledo enostavno dolijte malo vode in čistilnega sredstva in ga nato za nekaj sekund pustite delovati na stopnji 10. S tem boste odstranili večino ostankov hrane iz sklede in pokrova, in če je potrebno, se skledo da tudi razstaviti in oprati v pomivalnem stroju ali pa jo oprati ročno, kot vam je ljubše. Vse posamezne dele sklede je varno pomivati v pomivalnem stroju. Sam Thermomix pa lahko obrišete z vlažno krpo.
ALI JE THERMOMIX DOBRA NALOŽBA?

S Thermomix-om nimate več potrebe po nakupu več različnih kuhinjskih aparatov – ena sama kompaktna enota zmore vse. Thermomix-ovi uporabniki po celem svetu svoje prihranke denarja vsak dan ustvarijo s kuhanjem od samega začetka. Manj obiskov v samopostrežnih trgovinah, manj jedi za s seboj in učinkovitejše kuhanje. In doživljajo izkušnjo, kako doma pripravljati kakovostno hrano tako, kot jo dobite v restavraciji, in obrokov , ki so bolj zdravi in hranljivi. Kupci s svojim nakupom prejmejo tudi veliko več, kot je zgolj  tehnično izjemen izdelek z dokazano kakovostjo Vorwerk. Poleg varnega védenja, da imajo najboljši večfunkcijski procesor hrane, pa so storitve, podpora in recepti skupnosti, ki so jim na voljo v povezavi z njim tudi velika dodatna vrednost za to celovito rešitev pri kuhanju.
KJE LAHKO KUPIM THERMOMIX?
Thermomix je na voljo neposredno pri enem izmed naših Thermomix-ovih svetovalcev. Naši svetovalci vam bodo ponudili celovito predstavitev edinstvenih Thermomix-ovih funkcij, poprodajnih storitev za stranke in stalno nadaljnjo podporo. Za več informacij o predstavitvah in nakupu Thermomix-a kliknite tukaj tukaj.
KAKŠNA JE CENA ZA THERMOMIX?

Thermomix je napreden vrhunski kuhinjski aparat, ki nadomešča številna druga kuhinjska orodja in prinaša veliko vrednost za čas trajanja njegove življenjske uporabe. Cena za Thermomix z eno skledo je ??? (€ ???) in ???? (€ ???) za Thermomix-ov® paket. Za več informacij o predstavitvah in nakupu Thermomix-a® kliknite tukaj.
top