POGOJI UPORABE

Namen pogojev uporabe je določiti pravice in obveznosti upravljalca ter uporabnikov oz. obiskovalcev spletnih strani in podstrani pod domeno www.slovenia.thermomix.com (v nadaljevanju: spletna stran).

Upravljalec te strani je družba Parnad trgovsko podjetje, d.o.o., Ljubljana, Cesta v Gorice 33, 1000 Ljubljana, e-mail: parnad@parnad.si, matična številka: 5342236000, DŠ: SI32412711, pod št.: 10575400 vpisana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani in Vorwerk International Strecker& Co., CH-8832 Wollerau.

Uporabnik je vsaka fizična ali pravna oseba, ki z uporabo spletnega brskalnika dostopa do spletne strani www.slovenia.thermomix.com in njenih podstrani.

Ob vstopu na zgoraj navedene spletne strani je uporabnik oziroma obiskovalec dolžan pozorno prebrati in v celoti upoštevati te pogoje uporabe. Z uporabo spletnih strani obiskovalec sprejema te pogoje in potrjuje, da je z njimi seznanjen in se z njimi strinja.

 

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Upravljalec spletne strani si prizadeva zagotavljati točne in ažurne podatke na spletni strani, vendar uporabnika opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost oziroma ažurnost. Upravljalec ne odgovarja za občasno nedelovanje strani niti za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Upravljalec si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ali odstrani vsebino spletne strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Uporabniki objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost.

Upravljalec lahko preko spletne strani zagotavlja povezave na druge spletne strani, ki niso v lasti ali pod nadzorom upravljalca. Upravljalec ni odgovoren za vsebine, ki se nahajajo na spletnih straneh tretjih oseb, ki so prek povezave povezane s to spletno stranjo. Uporabnik je pri izbiri drugih internetnih strani, na katere se lahko poveže preko te spletne strani, popolnoma samostojen in v celoti odgovoren.

 

AVTORSKE PRAVICE

Vse vsebine, objavljene na spletnih straneh so, če ni določeno drugače, zavarovane z avtorskimi ali drugimi pravicami intelektualne lastnine. Lastnik avtorskih pravic je Vorwerk International Strecker& Co., CH-8832 Wollerau. Uporabnikom je dovoljeno uporabljati objavljene vsebine samo v osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je vsakršno drugo razpolaganje z vsebino, kot je spreminjanje, kopiranje, objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen če to upravljalec izrecno dovoli v pisni obliki.

 

PIŠKOTKI

Piškotek je majhna datoteka, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani in se uporabljajo za izboljšanje uporabniške izkušnje na spletih straneh. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati pomet na spletni strani, prav tako omogočajo napredne oglaševalske tehnike.

 

PRAVILA ZA UPRAVLJANJE S PIŠKOTKI

Ta pravila vsebujejo informacije o tem, kaj so piškotki, katere piškotke uporabljamo, ime piškotka, njegovo vrsto, trajanje in namen posameznega piškotka.

 

KAJ SO PIŠKOTKI

Piškotek je majhna datoteka, ki je običajno sestavljena iz zaporedja črk in številk. Piškotek se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku nato spletna stran pridobi podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepozna. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani in se uporabljajo za izboljšanje uporabniške izkušnje na spletih straneh. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati pomet na spletni strani, prav tako omogočajo napredne oglaševalske tehnike.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, vendar posledično ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletne strani.

 

UPRAVLJALEC PIŠKOTKOV

Upravljalec piškotkov je podjetje Parnad, d.o.o., Ljubljana, Cesta v Gorice 33, 1000 Ljubljana in Vorwerk International Strecker& Co., CH-8832 Wollerau.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravljalec je zavezan k spoštovanju vaše zasebnosti, njeni ohranitvi in zaščiti. Z običajno rabo spletne strani upravljalec ne pridobiva osebnih podatkov uporabnika.

 

SPREMEMBE POGOJEV UPORABE

Upravljalec si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni oziroma dopolni določbe pogojev uporabe.

 

Parnad, d.o.o., Ljubljana

Ljubljana, 1. 9. 2015

top