Delali boste z blagovno znamko, ki se ponaša z zavidljivo zgodovino in ugledom, ki temelji na kakovosti, inovacijah in ki vedno ustvarja nekaj posebnega. To je izdelek, v katerega lahko vi in vaše stranke verjamejo in so nad njim navdušeni, zaradi česar je prodajni proces pozitivna in koristna izkušnja za vse udeležene.

Naši svetovalci prodajajo Thermomix v okviru kuharskih predstavitev na domovih tistih ljudi, ki želijo izvedeti več o tem čudovitem izdelku. Ti dogodki se odvijajo zgolj na zahtevo in povabilo gostitelja in ne gre za agresivno oglaševanje. Namesto tega se osredočamo na zagotavljanje strokovne predstavitve, ki potencialnim kupcem daje vse informacije, ki jih potrebujejo, da sprejmejo premišljeno odločitev za naložbo v Thermomix.

Pustimo, da na predstavitvah izdelek govori sam zase tako, da predstavlja svoje številne prednosti in ustvarjalne možnosti. Predstavitev je pripravljena na prijazen in neformalen, a informativen način. Če ste navdušeni nad hrano in ljudmi, potem je to lahko odlično delo za vas.

Prednosti dela s Thermomix-om

career-opportunitiesStarši, ki ponovno vstopajo na trg delovne sile, so pozitivno vrednoteni: Pri Thermomix dajemo veliko vrednost spretnostim, pridobljenim v domačem okolju. Morda vaši otroci odraščajo, vi pa iščete priložnost, da ponovno vstopite v poklicno življenje? Pri Thermomix-u je izkušnja biti vodja družine pravi zaklad − izkazali ste svoje organizacijske sposobnosti in zlahka se lahko postavite v kožo drugih zaposlenih staršev. Obenem razumete, da se družinsko življenje tako pogosto vrti okrog kuhinje.

Vaše delo ustreza vašemu življenjskemu slogu:  Če imate na voljo zgolj omejeno količino časa, a želite zaslužiti nekaj postranskega zaslužka, je to povsem v redu. Če želite, lahko tudi več časa namenite ustvarjanju kariere, ki lahko preživlja vas in vašo družino.

Vaše trdo delo bo nagrajeno: Pri Thermomix-u boste delali skupaj s skupnostjo sodelavcev, ki znajo prepoznati in ceniti vašo učinkovitost. Ko boste postali bolj uspešni, se bo to odražalo tudi na vašem dohodku. Obenem za vašo uspešnost nudimo številna darila, posebne izlete in finančne nagrade.

Lahko delate takrat, ko to želite: Lahko se odločite, kdaj bi želeli delati in lahko določite za koliko ur dela se lahko zavežete. Enostavno, ko se vaša situacija spremeni, svoje delo prilagodite, kot želite.

Iščemo dolgoročno delovno razmerje: Zavezani smo k gradnji trajnega partnerstva. Ženskam in moškim, ki delajo kot svetovalci, nudimo priložnost, da o svoji karieri razmišljajo dolgoročno. Delo temelji na vašem življenjskem slogu in vam daje priložnost, da med predstavitvami zasijete. A  kljub temu, da lahko izstopate kot posameznik, mi prav tako močno verjamemo v timsko delo in zagotavljanje podpore, kar pomeni, da si bomo prizadevali, da vam dolgoročno pomagamo doseči uspeh.

Thermomix je fantastičen izdelek in zagotavlja odlično delo: Vemo, da boste z nami delili strast do Thermomix-a. Zaradi zanimivih dejavnosti, privlačnega dohodka in brezplačnega usposabljanja pa delo svetovalca postane zelo izpolnjujoče.

Postanite svetovalec

You’ll be working with a brand that boasts an enviable history and a reputation for quality, innovation and for always delivering something special. It’s a product that you and your customers can believe in and feel passionate about, which makes the sales process a positive and rewarding experience for all concerned.

Our consultants sell Thermomix ® at cooking demonstrations at the homes of people who are interested in learning more about this great product. These events take place only at the request and invitation of the host, and there’s no hard sell. Instead, we focus on providing a professional presentation that gives potential customers all the information they need to make an informed decision about investing in a Thermomix.

We let the product speak for itself by showcasing its many strengths and creative possibilities through interactive demonstrations. We keep it friendly and informal yet informative. If you’re passionate about food and people, then this could be the perfect job for you.

top