whay-a-demo2

Predstavitev enostavno ponuja najboljši način za začetek te ustvarjalne poti in daje poudarek na neformalnem kulinaričnem doživetju, kjer je učenje, kako uporabljati Thermomix, del procesa priprave neverjetno okusne hrane.

Tukaj je pet razlogov, zakaj naročiti predstavitev:

Edinstvena kulinarična izkušnja – Videti in okušati je verjeti. Naš Thermomix-ov svetovalec vas bo popeljal na nepozabno potovanje okusov s pomočjo preizkušenih klasičnih in modernih receptov, ki jih je razvila izključno naša lastna mednarodna ekipa Thermomix-ovih strokonjakov.

Delite to z drugimi! Thermomix® je predobra skrivnost, da je ne bi delili. V zadovoljstvo nam je, če želite, da vaša demo predstavitev postane družabna priložnost, v kateri boste lahko uživali – pri odličnem obroku – s svojimi prijatelji.

Odlična hrana prihaja v vaše domove! Na vašem domu vam nudimo demo predstavitev, deloma tudi zato, ker se večini ljudi to zdi zelo priročno, ampak tudi zato – in kar je še pomembneje − da vam pokažemo, da je lahko strokovno kuhanje res mogoče doseči v vaši kuhinji.

Odkrijte dvanajst funkcij v eni sami zmogljivi napravi. S tako veliko možnostmi vam bomo dali na voljo ves čas, ki ga potrebujete, da se naučite, kako vam Thermomix lahko pomaga.

Osebna izkušnja, ki je prilagojena za vas. Kot posamezniki in družine hrano vsi doživljamo na drugačen način in ni enotne definicije, kaj je odlična hrana. Ali ste vegetarijanec? Potrebujete brezglutensko prehrano ali prehrano brez mleka in mlečnih izdelkov? Želite imeti doma  pripravljeno hrano, ki bo predstavljala alternativo v trgovini kupljeni otroški hrani? Če imate posebne prehranske želje ali zahteve, bomo demo predstavitev prilagodili, da vam pokažemo, kako vam lahko Thermomix pomaga doseči slastne in okusne rezultate, ki ustrezajo vašemu življenjskemu slogu.

top