col_img_4_3_Thermomix_demo_party-0145

Thermomix je nov vznemirljiv način ustvarjanja hrane, zato menimo, da je osebna predstavitev za kupce najboljši način, da od blizu in v živo doživijo vse okusne možnosti, ki jih nudi.

Nudimo vam brezplačno predstavitev, brez vsake obveznosti nakupa, na vašem domu in kadarkoli vam to ustreza. Predstavitev, ki jo bo vodil Thermomix-ov svetovalec, vam bo ponudila vznemirljivo kulinarično doživetje, saj vam bomo pokazali, kako lahko pripravite fantastično in okusno jed z neverjetno lahkoto v vaši lastni kuhinji. Verjeti- pomeni videti in okušati.

Naša predstavitev vam bo pokazala, kako vse funkcije delujejo, medtem ko bomo za vas, vašo družino ali prijatelje pripravili štiri do pet vzorcev jedi, v katerih boste uživali. Naučili se boste veliko, a kar je najpomembneje, imeli se boste odlično in uživali boste v nekaterih sijajnih jedeh.

In nakup res ni obvezen, kot tudi ne gre za agresivno oglaševanje ali pritisk, da bi na hitro sprejeli neko odločitev. Vabimo vas, da si vzamete toliko časa, kot želite, da se odločite, ali je Thermomix pravi za vas.

 

top