bookademo

To je povsem enostavno. Zgolj naročite demo predstavitev in prišli bomo k vam. Mnogi ljudje izkoristijo to priložnost, iz katere naredijo družaben dogodek, na katerega povabijo svoje prijatelje. Naša predstavitev predstavlja značilnosti izdelka in vam omogoča, da tudi sami poskusite, kako enostavno je pripravljati okusne obroke v krajšem času. Demo predstavitev je informativne narave, neformalna in, seveda, boste dobili tudi priložnost za uživanje v hrani.

Naš svetovalec vam bo pokazal, kako Thermomix deluje, vam predstavil dvanajst vgrajenih funkcij in vas celo seznanil z več slastnimi recepti, tako da boste lahko priča neverjetno okusni hrano, pripravljeni v vaši kuhinji v pičlih nekaj minutah.

Zakaj stvari počnemo drugače? Verjamemo, da je treba za naše stranke iti še dlje, in da odlična tehnologija in odlična storitev pripeljeta do nekaj edinstvenega in posebnega. Nudimo obsežno podporo skozi celo življenjsko dobo vašega Thermomix. Vaš svetovalec vam lahko pomaga pri vsem, od tehnične podpore do povabil na ekskluzivne dogodke in tečaje, kjer boste imeli priložnost, da pridobite nove kuharske spretnosti. Obenem vam bomo priporočili tudi nove recepte in vas povezali z uspešno globalno skupnostjo Thermomix-ovih navdušencev, ki uživajo, da lahko razvijajo in delijo odlične nove recepte.

 

 

O DEMO PREDSTAVITVI

Izvedite več o naših edinstvenih in osebnih predstavitvah

ZAKAJ DEMO PREDSTAVITEV?

To zagotavlja vse informacije, potrebne, da naredite ozaveščen izbor

 

top